AFRICA-LODGE

AFRICA-Lodge

Deze oerdegelijke, kleurvaste safaritent Lodge "with a view" , geeft het ultieme Africa gevoel ! Met een mooi uitzicht beleven de kampeerders avontuurlijke momenten. Het geheel wordt geleverd incl. gegalvaniseerd onderstel. Leverbaar als 2 en evt. 3 en ook zelfs 4 pers. uitvoering.

Creëer op uw camping de echte basic kampeerbeleving met deze Heavy Duty uitvoering, extra zware canvas kwaliteit en afwasbaar PVC dak. Uw gasten genieten in de Africa-Lodge van een degelijke en stoere huurtent met "a Tent with a View" !

De Africa-Lodge is een glamping concept dat gebaseerd is op het principe van een daktent, met er onder een royale ondertent. De "living" van de 2 pers. uitvoering heeft een oppervlakte van ca. 4 m2. De Africa Lodge slaapverdieping biedt plaats aan twee personen, maar is ook te koop in grotere maten voor 3 of 4 peronen met bijbehorende grotere ondertent. Bij de 4 pers. uitvoering is de slaapcabine verdeeld in twee compartimenten.

De Africa-Lodge komt het best tot zijn recht op uw camping waar het uitzicht bijzonder is, en waar uw bezoeker zich alleen op de wereld waant...

De Africa-Lodge wordt inclusief een gepatenteerd, gegealvaniseerd stalen frame cf. CE normen geleverd en is snel op te zetten. Na het uitklappen van de daktent wordt het doek van de ondertent aan de onderkant van de daktent geritst. Deze trendy en plaatsbesparende combinatie is verkrijgbaar in de kleur: Donkergroen.

De Africa-Lodge heeft het unieke vouwsysteem van een daktent. Hierdoor kan de tent na het verhuur-seizoen eenvoudig in de PVC-hoes worden opgeborgen en neemt een minimale ruimte in. Hiermee is de tent optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit verlengt de levensduur van uw investering.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en leveringsopties.

Voor verdere details, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


AFRICA-Lodge 140

 • Totale afmetingen ca. 8 m2
 • Binnen afmetingen 2pers. uitvoering:
  • Verdieping / Bedmaat: 1.40 x 2.30m
  • Begane grond: ca. 2.40 m x 1.40 m
 • Geschikt voor: 2 personen
 • Gewicht excl. frame: 60 Kg
 • Frame: gegalvaniseerd staal
 • Materiaal:
  • Tent: 360 grams met Teflon coating / kleurvast
  • FlyTop: afwasbaar PVC

Prijs AFRICA-Lodge 2 pers. compleet met ondertent en stalen frame * :

€ 3.520,- excl. BTW af magazijn

* Excl. getoonde inventaris. Graag sturen wij u een gespecificeerde prijsopgave voor meerdere of grotere AFRICA-Lodges op uw locatie.

Interieur AFRICA-Lodge

AFRICA-Lodge